Heritage Scrapbooking heeft zijn eigen charme

Echt, scrapbooking leek in de conventie veel op vertelling, maar met een materiële, contemplatieve en visuele kernbelang. Legacy-scrapbooking blokkeert een erfenis van opgenomen geschiedenis als memorabilia, foto’s en gedrukte media in opgeflakte plakboekcollecties. Legacy scrapbooking met foto’s bestaat al sinds de foto’s zich openden voor het normale individu. Conventionele plakboeken zullen over het algemeen foto’s bevatten met hoeken voor fotomontage en documentatie met wie op de foto was en wanneer en waar de foto werd genomen. In legacy scrapbooking bevatten de foto’s stukjes memorabilia zoals brieven en nieuwsuitsparingen.

Een stamboom maken met scrapbooking

Legacy scrapbooking en stamboomgedachten omvatten scrapbookingontwerpen, gedachten over scrapbookpagina’s, scrapbookingbenodigdheden en journaalprocedures en tips. Een pc kan nuttig zijn om waardevolle familiefoto’s om te zetten in een prachtig plakboek of een levendige verzameling door middel van de verbeelding van geautomatiseerd plakboek. Gaan op weg naar geavanceerde scrapbooking, in plaats van conventionele scrapbooking, impliceert minder kosten besteed aan scrapbooking benodigdheden en de capaciteit om verschillende plakboek duplicaten van uitstekende plakboek formaten af ​​te drukken. Er zijn beetje bij beetje beheermogelijkheden toegankelijk voor het gebruik van memorabilia, herinneringen en oude foto’s om een ​​visueel en authentiek plakboek te maken van de erfenis en geschiedenis van de familie.

Legacy scrapbooking kan de gewaardeerde foto’s van familie en vrienden en familie, records, verhalen en memorabilia nog lang in de toekomst vergoddelijken. Plakboeken kunnen aanzienlijk meer zijn dan alleen collecties met foto’s, met name met betrekking tot het delen en opslaan van familiegeschiedenis. Een scrapbooking-site bevat gewoonlijk scrapbooking-artikelen voor gezinnen, een assortiment scrapbooking-sonnetten voor legacy, scrapbooktips met een historisch thema en scrapbookpagina-indelingen. Er zijn talloze plakboeksites die maandelijks plakboekontwerpen aanbieden voor de legacy plakboekspecialist. Familieleden kunnen worden opgenomen, naast een stamboom die is gesorteerd door vanaf de meest recente leeftijd achteruit te werken.