Betrouwbaar crypto kopen

Wolfie Zhao

Zijn werknemers werden gedwongen om partij te kiezen, maar nu zitten de klanten van Bitmain ook midden in de escalerende machtsstrijd bij ‘s werelds grootste fabrikant van bitcoin-mijnwerkers.

Chinese crypto-media BlockBeats meldde woensdag dat sinds zijn terugkeer begin juni, de ooit verbannen mede-oprichter Micree Zhan een Shenzhen-dochteronderneming van het in Peking gevestigde Bitmain heeft gestopt met het verzenden van bitcoin-mijnwerkers naar zijn klanten.

Bitcoin online kopen

Een in China gevestigde mijnbouwklant van Bitmain en een Bitmain-medewerker dicht bij de zaak bevestigden CoinDesk de tijdelijke leveringsstop in het Shenzhen-magazijn van Bitmain.

Volgens het prospectus van de beursintroductie van 2018 bezit Beijing Bitmain een dochteronderneming genaamd Shenzhen Century Cloud Core Technology, die verantwoordelijk is voor de productie en verpakking van zijn bitcoin-mijnwerkers in een magazijn voor levering en afhaling. Ondanks zijn vertrek uit het moederbedrijf in oktober, blijft Zhan directeur bij de dochteronderneming van Shenzhen.

Op 28 april meldde Beijing Bitmain klanten dat het de betalingsontvangersaccount voor het bestellen van mijnwerkers op zijn officiële website had gewijzigd van Fujian Zhanhua in Chongqing Guiyuan omdat het verkoopcentrum van Fujian betrokken was bij een juridische procedure tegen Zhan. Kopen bitcoin kan zeer handig gebeuren.

BTC Trading

Igor Runets, CEO van BitRiver, een van de grootste mijnbouwlocaties in Rusland, zei dat veel van zijn klanten met weinig doorlooptijd zijn overgestapt op Bitmain’s belangrijkste rivaal MicroBT.

“Maar we hebben veel klanten die wachten op [AntMiner] S19-apparaten van Bitmain”, zei hij. “Klanten waren niet tevreden met de lange wachttijd en dit is volgens mij deels veroorzaakt door interne problemen [bij Bitmain].”

“We hopen echt dat de situatie in september weer normaal zal zijn en de productietijd niet zal beïnvloeden. Anders zal er een enorme uitholling van vertrouwen zijn in het bedrijf, ‘voegde Runets toe. Bitcoin trading is een nieuwe trend.

Matt D’Souza, mede-oprichter en CEO van Blockware Solutions, een in de VS gevestigde mijndistributeur die ook eigenaar is van mijnbouwfaciliteiten, zei dat zijn bedrijf weken geleden op de hoogte was van het verzendingsprobleem, waardoor hij voorlopig bestellingen van Bitmain onderbrak . Afgezien van zelfmijnen, biedt het bedrijf ook hostingservices voor klanten en heeft het regelmatig vraag naar mijnbouwapparatuur in duizenden eenheden, zei D’ouza.

“[Het] tegenpartijrisico is aanwezig, maar we hebben een aanzienlijke vraag”, zei hij. “Het maakt je bang om lang Bitmain te zijn (kortingsbonnen kopen op de secundaire, machines kopen die enkele maanden later worden verzonden) enz.”